maanantai 12. maaliskuuta 2012

Talvipolkujen pöllyytystä

Eilen meidän ruokakunta suuntasi kevään ensimmäiselle talvipolkukuutoselle, kun kerrankin oli semmoiselle aikaa ja kelikin oli mitä mainioin. Ainut rajoittava tekijä oli minulla kalenterissa oleva pilatestunti puoli seiskalta, joten aamupäivästä suuntasimme runsaan aamupalan saattelemana lähimmälle polulle.

Kempeleen polut ovat tänä talvena pysytelleet hivenen kapeina, joten pysyttelimme ensialkuun pelkästään takuupoluilla. Huoli oli kuitenkin turha, Köykkyrissä polut ovat upeassa kunnossa ja niitä riitti. Päätimme kuitenkin jättää iltalenkeillekin ajettavaa ja suuntasimme Murron ja Pikkaralan kautta Ouluun ja Maikkulan poluille. Otimme Maikkulasta kohtuu suoraviivaisen etenemisen polkuja pitkin kohti pohjoista Teknologiakylään asti ja palasimme rannan kautta takaisin etelään.

Kotipihalta kotipihalle aikaa meni kuusi tuntia ja kilometrejä tuli 85km. Mittari tuosta ajasta pyöri noin viiden tunnin ajan, kun pidimme lenkillä pari evästaukoa. Noin neljän tunnin kohdalla loppui käsistä ja hartioista potku ja puolen tunnin päästä siitä myös jaloista. Kotimatka olikin sitten perinteistä taistelua, energiaa riitti, mutta voimaa ei. Pari tuntia lenkin jälkeen olo oli jo kuitenkin sen verran hyvä, että pilatestunnilla sai revitellä liki normaaliin tapaan.

Pizza on muuten hyvää, kun sitä nauttii uunituoreena suoraan Kotipizzan laatikosta aurinkoisella kaupan seunustalla kesken lenkin. ;-)

1 kommentti:

  1. Johan onkin siistin näköistä baanaa o/ Mutta että pilatesta tuon päälle. Uuh. Ja minä kun toivun vieläkin pyhän 90km maantielenkistä...

    VastaaPoista