maanantai 27. helmikuuta 2012

Talvipyöräilyä ja uusia kuvia

Sunnuntaina oli jo selkeästi kevään merkkejä ilmassa. Aamulla oli melko kylmää, vaan kun ei tarvitse tunkea kukonlaulun aikaan tien päälle, niin päivällä aurinko lämmitti jo pisarat liikkeelle räystään reunalta ja fillaristin selässäkin tuntui selkeästi lämpöä. Toinen hyvä syy lähteä kevään ensimmäiselle pitkälle maantielenkille oli jo pitkään himoitun uuden pokkarikameran realisoituminen keittiön pöydälle.

Jonkin aikaa tuumittuamme päädyimme Canon Power Shot S95:een. Kun uudempi S100 tuli markkinoille, tippui ysiviitosen hinta sopivasti ja raaskimme lähteä ostoksille. Kamera ei todellakaan pettänyt odotuksia, se on sopivan kokoinen selkätaskuun, nopea toiminnaltaan ja kuvien laatu tuntuu kaikissa olosuhteissa melko mukavalta. Ensifiiliksellä tuntuu, että järjestelmäkameran kantaminen saattaa vähentyä oleellisesti tulevina aikoina.

90 kilometriä kävimme kiertelemässä, Kempeleestä Haapalehdon kautta Jääliin ja sieltä Alakylän, Asemakylän ja Martinniemen kautta takaisin Ouluun ja kotio.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti