lauantai 11. helmikuuta 2012

Hikiset siivut?

2004 pohdimme Rajalan Jarin kanssa jotain nimeä joukkueelle, millä osallistuisimme Syöte Challenge -seikkailukilpailuun ja jostain kummasta tuo Kolmannen Naisen vuonna 1989 julkaistu levy tuli mieleen. Erästä maalimainosta mukaillen "siitä se ajatus sitten lähti". Toki asiaa edesauttoi kummasti se, että jo poikavuosina olimme Jarin kanssa kuunnelleet kyseistä yhtyettä varsin ahkerasti.

Tuolla nimellä minä, Heli ja Jari osallistuimme kyseisen vuoden Syöte Challengeen ja saimme jonkinasteisen kipinän noihin seikkailu-urheilutouhuihin. Pari seuraavaa vuotta kiersimme erilaisia kisoja Suomessa hieman kokoonpanoa aina tilanteen mukaan muutellen. Sekaan mahtui niin seikkailu-kisoja, kuin maastopyöräilytapahtumiakin, osa erittäin onnistuneita vetoja, kuin myös sellaisia, milloin mikään ei mennyt suunnitelmien mukaan.
Nykyään minä ja Heli istumme enempi pyörän päällä ja nuo seikkailuasiat ovat jääneet väliin muutamaa pientä satunnaista kokeilua lukuunottamatta. Hikisiä siivuja kyllä on tullut ja tulee koko ajan lisää, niistä enemmän täällä tuonnempana...

2 kommenttia:

  1. Tämä kuullostaa jo harrastukselle omistautumiselta. Monelleko tulee mieleen valmiskiekkojen epäsymmetria jännitteiden kanssa? Yhdelle kymmenestä, ja sen on pakko olla insinööri! Kertakaikkiaan, sanon mä. Kait vielä Flanderista lisää kuvia tulossa?

    Terv Karju

    VastaaPoista
  2. Ei varmaan monellekaan, mutta minulle tuollainen askarteleminen vaan on ollut luontaista pienestä pitäen. Enkä ole siltikään vielä edes insinööri. ;)

    VastaaPoista