tiistai 20. marraskuuta 2012

Juoksuaika

Hei Kimmo! Kiitos ilmoittautumisestasi ASICS Stockholm Marathonille 2013 Kilpailu järjestetään 1. kesäkuuta 2013 ja sinut on ilmoitettu sarjaan Miehet.

No niin, se on sitten taas yksi loistoidea realisoitumassa käytännön hölmöydeksi. Jotenkin kuluneen vuoden aikana pyöräilyharraste kilpailumielessä on alkanut pikkuhiljaa maistumaan puulta, kun kotimaan marareitit on jo ajettu useampaan kertaan läpi, Tahkoakin on kierretty jo kymmenen vuotta ja uusia hienoja häppeninkejä ei meinaa kotimaasta löytyä. Kesän parhaat kiksit tuli, kun kävimme ylittämässä itsemme ja samalla muutaman keskiraskaan kukkulan kesäkuussa Saksassa kolmen päivän mittaisessa Mad East Challengessa, joten jotain vastaavia hullutuksia pitäisi keksiä myös ensi kesälle.

Kun sitten mietin, että mitäs uutta kesällä 2013 voisi tapahtua, niin ensimmäisenä mieleen nousi, että eipäs ole ikinä tullut juostua maratonia. Ylipäätäänkään en ole kovin paljoa juoksuasioita harrastanut, joten melkolailla uudesta aluevaltauksesta on kysymys. Pisin yhtämittainen juoksumatka lienee elokuussa 2008 juostu puolimaraton Kempele Maratonilla, joten kovasti on työtä edessä seuraavan puolen vuoden aikana, mikäli tuumin Tukholmassa kesäkuun alussa onnistua.

Tarkempia harjoitussuunnitelmia en ole vielä raapinut kasaan, mutta tulen kirjoittelemaan tänne lisää treenien etenemisestä talven mittaan. Samalla on ihan mielenkiintoista seurata, miten alkukesän juoksutavoite vaikuttaa ensi kesänä pyörän kulkemiseen. Todennäköisesti alkukaudesta vauhdista joutunee tinkimään, mutta sekin on vielä täysin arvailuissa.

Siihen asti täytyy vaan tuumailla kahta kierrosta tällä kartalla...


5 kommenttia:

 1. Haasteitahan pitää aina ottaa ja niissä onnistuessa tuleekin sitten voittajafiilis. Joka tapauksessa maratonin juokseminen on kyllä kova suoritus. Varmaan muyös henkisesti kun katselee kilometrikylttejä matkan aikana :) Hieno ja kova tavoite!

  VastaaPoista
 2. Jep. Eiköhän tuostakin tule vielä aivan riittävän raskas reissu... Mutta sitähän siinä jälleen kyllä haetaankin. :)

  VastaaPoista
 3. Muista sitten tämä: http://www.dont-panic.co.uk/img01/humorous-signs03.jpg

  VastaaPoista
 4. Moro Kimmo!

  Hienoon tapahtumaan olet itsesi ilmoittanut. Tukholman maratonia ei ole suotta äänestetty euroopan parhaiden maratontapahtumien joukkoon. Reittikin on tutun ja turvallisen tasaista :)

  VastaaPoista
 5. Moro! Olen myös kuullut useammaltakin taholta tarinaa hyvistä järjestelyistä ja tunnelmista. Sen tähden sen valitsinkin kohteeksi.

  VastaaPoista