sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Polut on täällä taas!

Liki kuukauden odotus on palkittu ja taas on Oulun seudulla mitä loistavimmat talvipolut! Viikonlopun aikana on ollut lystiä kaahailla lumisia baanoja pitkin ja jäljistä päätellen ne ovat kelvanneet muillekin - niin kävelijöille, kuin fillaristeillekin. Ja kun kuitenkin olemme molemmat maastopyöräilijöitä, niin tekeehän se korvienkin välille hyvää, kun pääsee tekemään sitä, mistä eniten tykkää!

Vaikkei maastoon juuri ennen tätä viikonloppua ole päässytkään, niin muuten Ramsausta paluun jälkeen alkuvuosi on ollut aivan hyvää tekemistä liikunnallisesti. Pari kertaa viikossa olen käynyt salilla liikuttelemassa malmia ja loppiaisviikonloppuna meillä oli Tanelin kanssa mitä oivallisin hiihtoleiri Kuusamossa. Helikin näyttää olevan syksyn sairastelujen jälkeen kuntoutumaan päin, joten siltäkin saralta saattaa olla tulossa aivan positiivisia treenijuttuja piakkoin.

Mutta vaikka kuinka nuo muut liikuntalajit sujuisivat, niin ei se silti ole maastopyöräilijälle sama asia, kuin kunnon polut. Se on vähän niinkuin alkoholitonta olutta, periaatteessa ihan ok, mutta jotain siitä puuttuu. Sikälikin tämän viikonlopun riemut olivat kyllä aivan parasta pitkään aikaan!

Minun on-off -suhteessani singlespeedeihin on tällä hetkellä menossa jo vuoden kestänyt erittäin lämmin suhde, joka tuntuu aina vain paremmalta, joten jossain vaiheessa lähiaikoina lienee aiheellista esitellä tarkemminkin tuo Trekin yksivaihteinen ihmelaite. Säätämön nurkissa on nähty myös meille tähän asti tuntematon muoti-ilmiö, eli läski (enkä puhu siis tuosta talven aikana vyötärölle kertyneestä), joten sellaisestakin lienee jotain käyttökokemuksia piakkoin tarjolla.

Vauhdilla mennään siis kevättä kohden, päivät pitenevät ja harrasteet sen kun paranevat! Hyvää alkanutta vuotta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti