maanantai 4. elokuuta 2014

Lomat ohi

Niin se vain kaikki hauska loppuu aikanaan, myös meidän kesälomat on nyt vietetty ja paluu toimistolle oli tosiasia tänä aamuna. Sen verran toimelias loma tuli vietettyä, että työrutiineissa oli aika paljon miettimistä, mutta siitä se arki taas alkaa luistamaan pikku hiljaa.

Kunhan saamme kameran muistikortin sisällön perattua ja muistiinpanot järjestykseen, niin tännekin alkaa ilmestymään kaikenlaista tarinaa muunmuassa Shimanon uuden kypäräkameran testistä, kuten myös Cannondalen maastotandemin koeajosta. Samoin Helin raporttia pyöräsuunnistuksen SM:istä pitkältä matkalta ja sprintistä on tulossa. Suunnistusreissulla tutustuttiin jälleen myös lisää erikokoisiin vehkeisiin ja käänneltiin takkia suuntaan, jos toiseenkin.

Viimeinen lomaviikko menikin sitten melko pitkälti Syöte MTB:n järjestelyissä, mistä ainakin itselleni tuli loistavan tapahtuman järjestämisen lisäksi melko hyvä maastotreenileiri. Kuntoilua tuli sekä juosten, että pyörän päällä yhteensä reilut kolmetoista ja puoli tuntia. Mutta tottahan se kannatti, 439 ajajalla, kuten myös yleisöllä ja järjestäjillä oli erittäin hieno meininki Syötteen komeissa maastoissa.

Nyt on vielä holtiton määrä romua pitkin kämppää, jotka odottavat järjestelyä ja huoltoa. Samalla pitäisi saada vielä vähän liikuntaakin harrasteltua, sillä aiomme palata pitkän tauon jälkeen jälleen seikkailu-urheilun pariin 17.8. Snowflakes Seikkailussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti